Poslední den roku 2016 s degustačním menu

14. prosinec 2016

Oslavte přelom roku 2016 stylově, s přáteli či v rodinném kruhu a s italskými specialitami z kuchyně La Bottega Di Finestra. Šéfkuchař Lukáš Pocnar vytvořil několikachodové silvestrovské degustačním menu, které jistě potěší milovníky dobrého jídla a vína. Nechte přípravu této jedinečné oslavy na nás. Jediné co musíte udělat, je si včas zarezervovat místo skrz níže uvedený email či telefon.

Toto mimořádné menu se skládá z mořských plodů, čerstvých ryb, ručně výráběných těstovin i ze stařeného masa Wagyu. Překvapí vás i netradiční dezerty plné chutí a kreativity našich cukrářů. Vína podávaná s jednotlivými chody jsou italského původu a dováží je naše sesterská společnost Via Del Vino od prověřených malovinařů z různých částí Itálie.

Amuse - bouche
Ústřice „Černá Perla“ se šalotkovým vinaigrettem
Philipponnat Royale Reserve Brut 0,1 l

Studený předkrm
Marinovaný halibut, zázvorový jogurt, kopr
Fiano Gaia, Cantina Giardino

Polévka
Bažantí vývar, jalovcové knedlíčky, zelenina

Teplý předkrm
Ravioly plněné dýní a mandlemi, blu di pecora, amaretto
Gewürztraminer Castel Rindberg, Elena Walch

Ryba
Grilovaný filet Sv. Petra, vongole, šafranová kaše, červená řepa, pečený česnek
Riesling Marienburg Rothenpfad, Clemens Busch

Maso
Wagyu rump steak, topinambur, celer, lanýže
Valtellina Superiore Grumello Riserva Buonconsiglio, AR.PE.PE.

Amuse - bouche sucré
Kakaová makronka s foie gras krémem

Dezert
Brusinková pannacotta, chia semínka, fíky a grep
Reciotto di Soave Col Foscarin, Gini

Cena celého menu je 2 690 Kč pro jednu osobu.
Cena menu s párováním vína je 3 990 Kč.

Restaurace přijimá rezervace na telefonu +420 222 233 094 nebo emailem na lafinestra@labottega.cz.