Prague Food Festival

21. květen 2013

Vážení hosté,

italský šéfkuchař Riccardo Lucque ve spolupráci se společností Kenwood pozval do Prahy čtyři hvězdné šéfkuchaře, aby ukázali své umění na Prague Food Festivalu od 24. do 26. 5. 2013. Prague Food festival se koná v Královské zahradě Pražského hradu.

Denně od 13:00 do 20:00 bude každou hodinu k vidění ve stanu Kenwood kuchařská show, při které každý z šéfkuchařů předvede jeden recept speciálně vytvořený pro tuto příležitost.

Na koho se můžete těšit?

Italský šéfkuchař Moreno Cedroni, držitel dvou michelinských hvězd připraví vynikající Lasagna di mare in bianco a Bufala di caprese. Své kuchařské umění předvede také Alberto Faccani, držitel jedné michelinské hvězdy, který uvaří lahodné Calamari ala carbonara a dokonalé italské těstoviny Strozapretti. Nadšením pro vaření a italské suroviny vás nadchne Stefano Ciotti, držitel jedné michelinské hvězdy, který pro návštěvníky Prague Food festivalu uvaří Carpaccio di ricciola a specialitu Tagliatelle di seppia al limone candito. Tento hvězdný tým doplní šéfkuchař Federico Delmonte, který připraví netradiční Cappellaccio di Coniglio a Purea di fave secche e briciole di prosciutto.

Riccardo Lucque a naši šéfkuchaři budou v rámci festivalu denně připravovat vybrané speciality.

Přijďte ochutnat Risotto nero s rajčatovým tatarákem, Tagliolini s jehněčím ragú a estragonem nebo Čokoládovou pěnu s meringou a rybízovou šťávou na Prague Food Festival.

Těšíme se na Vás!

S úctou Váš tým obchodu s bistrem La Bottega di Finestra