Vánoce a Silvestr 2015

23. listopad 2015

Vážení hosté,

u příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás šéfkuchař Lukáš Pocnar připravil několik vánočních specialit a Silvestrovské menu. Sváteční nabídka byla připravena z těch nejlepších ingrediencí a zároveň evokuje tradici Vánoc díky kombinaci italské a české kuchyně. 
 
Vánoční speciality budeme servírovat od 24. 12 do 26. 12. 2015.

Tartar z krevet s citrusovým pyré, granátovým jablkem a avokádem 295 Kč

Berlucchi, Franciacorta

Ravioli plněné kachním konfitem a foie gras s hruškou a omáčkou z portského vína 325 Kč

Etna Rosso

Grilovaný halibut s pyré z červené řepy a fenyklovo-jablečným salátem 425 Kč

Sauvignon Picol, Lis Neris

Cena menu 950 Kč / Cena menu s víny 1.440 Kč.

 

Ústřice „Černá Perla“ se šalotkovým vinaigrettem

Berlucchi, Franciacorta

Marinovaná mušle Sv. Jakuba, pomeranče a bazalka

Soave classico, Gini

Cappuccino z mořských ježků

Sauvignon Picol, Lis Neris

Ravioli plněné telecím masem, lanýžový krém

Etna Rosso

Mořský ďas sous vide s guanciale, citrónová kaše, borlotti fazole, vinná pěna

Pinot Grigio, St Michael Eppan

Hovězí svíčková pečená v soli, foie gras, marinovaná šalotka, Barolo omáčka

Barbaresco, Produttori del Barbaresco

Šlehaný sorbet s grappou

Creme bruleé s tonka fazolí

Moscato, Kabir

Cena menu bez vín 2.790 Kč / Cena menu s vinným párováním 4.490 Kč.

 

TIP NA DÁREK: POTĚŠTE SVÉ BLÍZKÉ DÁRKOVÝM VOUCHEREM NA SILVESTRA!

Pro více informací a rezervace nás kontaktujte na čísle 222 233 094 nebo na e-mailu lafinestra@labottega.cz.
 
Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat sváteční slavnostní menu do naší restaurace. Těšíme se na Vás!

 
Tým restaurace La Bottega di Finestra